Het Sinttheater

Mag het ietsje intiemer zijn?

 

Vinden jullie de intocht té groot? Of zijn jullie bang van de weersvoorspellingen? Dan is ons Sinttheater een waardig alternatief. We brengen een magische sfeer. We brengen jullie dichter bij elkaar in het gezelligste theatertje van onze gemeente.

Het Sinttheater wil net dat ietsje meer zijn om samen met het gezin te genieten van het fijnste kinderfeest.

Het meneertje van het Sinttheater zet zijn deuren wijd open voor een dolkomisch, spannend of ontroerend verhaal. In ieder geval staat interactie ook hoog aangeschreven bij iedere productie van het Sinttheater. Allen van harte welkom.

Opgelet: boek tijdig jullie tickets want vol is vol.

04

DEC

Sinttheater op zondag 4 december

 

Ook in 2022 komt ons Sinttheater terug. We brengen jullie terug samen in het leukste theatertje in Aalter met dolkomische avonturen van onze Pieten en het meneertje van het Sinttheater. Uiteraard mag een bezoek van Sinterklaas niet ontbreken.


Ons theater wordt omgetoverd tot een ware 'radiostudio'. Het meneertje van het Sinttheater wil samen met jullie radio maken. 
Alle ingredriënten zijn aanwezig. er is muziek... jaja de Zwarte Pietenband brengt de populairste songs helemaal live. Er zijn leuke spelletjes met onze aanwezige luisteraars in de studio. 

De vraag is natuurlijk... zal onze radiouitzending normaal verlopen? 

14 uur: voorstelling 1. -  16 uur: uitverkocht!

EXTRA VOORSTELLING om 11 uur!!

8 euro per ticket

Extra voorstelling om 11 uur

 

Wegens het grote succes, spelen we een derde voorstelling in ons Sinttheater. Ook op zondagvoormiddag 4 december zal kunnen genoten woren van een voorstelling van ons Sinttheater. We kunnen een derde voorstelling openzetten om jullie te verwelkomen.
Misschien leuk als extra cadeautjes voor klein en groot tijdens het Sinterklaasweekend. Klik hier voor kaartjes voor de voorstelling van 11 uur.Voorstelling om 14 uur

 

"Het Sinttheater is ook terug te gast bij de Gezinsbond. Leden van de Gezinsbond kunnen een mooie korting
krijgen op het toegangsticket, maar niet leden zijn ook welkom." Opgelet plaatsen zijn beperkt en vol is vol.

Om voor deze voorsteling in te schrijven, gebruik je het inschrijvingsformulier op aalter.gezinsbond.be

Voorstelling om 16 uur

 

Het Sinttheater doet terug zijn deuren open voor een nieuwe voorstelling. We laten jullie genieten van de fratsen van het meneertje van het Sinttheater, de Pietenbende en natuurlijk ook nu terug een bezoek van Sinterklaas. O ja, de Pietenband speelt terug de leukste Sinterklaasliedjes maar ook de liedjes uit onze hitparade. Onze radiostudio mag gevuld worden door kleine en grote kapoenen. 

Deze voorstelling is volledig uitverkocht.